Unlimited Sport


Unlimited Label is een dynamisch bedrijf met veel energie. Daarom supporten wij sport en bieden wij onze werknemers de mogelijkheid om te sporten, door groepslessen yoga, bootcamp en RoCycle aan te bieden. Tevens motiveren wij onze collega’s door gezamenlijk deel te nemen aan de triatlon en andere sportevenementen.

voetbal


Als trotse sponsoren feliciteren wij het Damesteam onder 19 1e klasse. Zaterdag 28 mei is het Damesteam (onder de 19 1e klasse) van voetbalvereniging CSW Kampioen geworden!

SPONSORSHIPS


Omdat Unlimited Label achter een gezonde, sportieve levensstijl staat, sponsoren wij ook graag verschillende sportactiviteiten en clubs. Van autosport tot triatlons en van voetbal tot wielrenners, wij supporten graag sporters die een mooie prestatie neer willen zetten!

rocycle


TRIATLON 2018


Op zaterdag 29 september 2018 zijn meerdere werknemers van Unlimited Label de uitdaging aangegaan om de triatlon op de Bosbaan in Amsterdam uit te lopen. Maandenlang hebben de dames en heren getraind voor de beste conditie en snelste tijd. En het resultaat mocht er zijn! Wat zijn we trots!

bootcamp