Alles voor uw events


Bent u op zoek naar een locatie voor een presentatie, groepsdiner, bedrijfsfeest of ander soort evenement? Unlimited label beschikt over meerdere evenementenlocaties met elk hun eigen faciliteiten, waardoor er voor praktisch ieder type bijeenkomst een passend aanbod gedaan kan worden.

Unlimited label opereert vanuit een hoofdkantoor, waar uw persoonlijk account manager u van initieel contact tot het uiteindelijke event begeleidt. Het is te vergelijken met een evenementenbureau dat u alle zorg ontneemt, maar dan met eigen locaties, catering en entertainment. Op de verschillende locaties worden jaarlijks meer dan 900 events gefaciliteerd, waardoor het team ontzettend veel ervaring heeft in het voldoen aan wensen, het aangaan van uitdagingen en het oplossen van eventuele problemen.

Ook de catering gebeurt op locatie zelf; iedere (sub)locatie beschikt over een eigen keuken inclusief catering team, dat u en uw gasten in alle culinaire behoeften voorzien. Het team van iedere locatie biedt u een brochure aan, met daarin een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. Walking dinners, buffetten, sit-down dinners, fingerfood, take away? Geen enkel probleem! Heeft u een verzoek tot maatwerk? Neem gerust contact met ons op!

VONDELPARK3

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in het groene hart van Amsterdam voor een zakelijke presentatie, groots personeelsfeest, onvergetelijke borrel of een intiem diner met een groep? Dan bent u bij Vondelpark3 aan het goede adres! Het Rijksmonumentale pand in het hart van het park beschikt namelijk over passende faciliteiten voor groepen van 15 tot 500 personen.

bezoek de event website

STRANDZUID

Strandzuid, op slechts enkele minuten van de Amsterdamse Zuidas, beschikt over verschillende locaties voor events, allemaal met hun eigen sfeer, karakter en faciliteiten. Klik op de button hieronder voor meer informatie en beeldmateriaal over de ruimtes, geschikt voor groepen van 20 tot 2000 personen.

bezoek de event website